Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luchtmacht opent 'Jobcentre' op vliegbasis Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieNieuwsberichten


Luchtmacht opent 'Jobcentre' op vliegbasis Eindhoven

18-04-2001

Vanmiddag heeft de Koninklijke Luchtmacht op de Brabantse vliegbasis Eindhoven een 'Jobcentre' geopend. In dit centrum kan iedereen die iets wil weten over banen, stages of studieprojecten bij de luchtmacht informatie krijgen. Daarbij gaat het niet alleen om informatie over functies maar ook over de beschikbare vacatures. Het 'Jobcentre' werd geopend door de commandant van de vliegbasis Eindhoven, kolonel J.J. Franken.

De inrichting van een 'Jobcentre' op de vliegbasis Eindhoven past in het streven van Defensie om jongeren te interesseren in een baan bij de krijgsmacht. Het centrum in Eindhoven is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met andere luchtmachtonderdelen in de regio zoals de vliegbases Volkel en Gilze-Rijen en de Groep Geleide Wapens De Peel.

Het 'Jobcentre' is iedere woensdag geopend van 14.00-21.00 uur en te vinden net buiten de hoofdpoort van de vliegbasis Eindhoven. Telefonisch is het centrum bereikbaar via 040-2506107

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie