Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gebruik van en ervarenheid met internet onderzocht

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Multiscope
Zoek soortgelijke berichten
Multiscope



Persberichten
Internet Experience and Behavior

's-Hertogenbosch - 18-04-2001. Online onderzoeksbureau Multiscope heeft een nieuw rapport 'Multifocus - Internet Experience and Behavior' gepubliceerd. Data uit verschillende recente Multiscope onderzoeken zijn daarbij gecombineerd om tot diepgaande inzichten te komen in de relatie tussen het gebruik van en de ervarenheid met het Internet.

In de rapportage 'Multifocus - Internet Experience and Behavior' zijn de internetgebruikers in drie groepen onderverdeeld: de starters, de gevorderde gebruikers en de vergevorderde internetgebruikers. Binnen elke groep is uitgebreid onderzocht op welke wijze men het Internet gebruikt zodat overeenkomsten, maar bovenal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie