Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging samenstelling Bredase raadscommissies SAW en EGC

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

18-04-2001

Wijziging samenstelling raadscommissies SAW en EGC
Het college van burgemeester en wethouders stelt de raad voor de samenstelling van de commissie Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn en van de commissie Economische Zaken, Grondbedrijf en Cultuur te wijzigen. De gemeenteraad neemt hierover op 26 april 2001 een besluit.

De PvdA heeft onlangs verzocht de samenstelling van de twee genoemde commissies te wijzigen. Het verzoek is gedaan doordat de heer G. Isabella zijn werkzaamheden als commissielid bij beide commissies beëindigt. De PvdA heeft verzocht om mevrouw M. Jochems in de plaats van de heer Isabella in de commissie Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn te benoemen. De vacature in de commissie Economische Zaken, Grondbedrijf en Cultuur wordt niet ingevuld.

Als de raad met het voorstel instemt kan mevrouw M. Jochems met ingang van 26 april 2001 deelnemen aan de vergaderingen van de commissie Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn.

Breda, 18 april 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie