Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongerenconferentie in raadszaal gemeentehuis Soest

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Jongerenconferentie

Op woensdagmiddag 18 april vindt in de raadzaal van het gemeentehuis van 15.00 tot 17.00 uur een jongerenconferentie plaats met als thema Jongerenparticipatie. Voor de conferentie zijn 150 jongeren uitgenodigd en een 10-tal intermediaire organisaties zoals de scholen voor voortgezet onderwijs in Soest.

De afgelopen maanden heeft een project "Kleur je eigen web" plaatsgevonden. Via dit project zijn jongeren bekend gemaakt met jongerenparticipatie op verschillende wijzen. Een aantal jongeren hebben meegedaan met het Wild Web: het elkaar interviewen met behulp van een cassetterecorder. Veel jongeren hebben enquêteformulieren ingevuld: op MAVO Soest in lessen die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie