Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemene klachtenregeling gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Algemene klachtenregeling gemeente Eindhoven

Op grond van de Algemene klachtenregeling gemeente Eindhoven kunnen personen (zowel natuurlijke personen als rechtspersonen) een klacht indienen over de wijze waarop een bestuursorgaan (college, burgemeester, gemeenteraad, commissies of een lid daarvan) of een ambtenaar zich in een bepaalde aangelegenheid jegens een persoon (een natuurlijke persoon of een rechtspersoon) heeft gedragen. Klachten kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingediend. Binnen de gemeente Eindhoven is een centrale klachtencoördinator aangesteld. Zij bewaakt onder andere de voortgang van de afhandeling van een klacht. Mondelinge klachten, die zich lenen voor een snelle afhandeling, kunnen worden ingediend bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie