Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.25 uur
Auto tegen boom

ZEIST Een 30-jarige automobilist uit Austerlitz raakte dinsdagmorgen gewond nadat hij op de Krakelingweg tegen een boom was gereden.

De man verloor door onbekende reden rond zes uur in de morgen de macht over het stuur en botste met de voorkant van zijn auto tegen een boom. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welk letsel de man opliep bij het ongeval. De auto is totaal vernield.

Automobilist rijdt door rood

ZEIST Vermoedelijk doordat een automobilist door rood reed, werd een achttienjarige fietser uit Zeist aangereden. De jongeman is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag tegen half drie toen de fietser de kruising Woudenbergseweg-Jagerssingel overstak terwijl het verkeerslicht voor hem op groen stond. Een negentienjarige automobilist uit Leersum negeerde het rode verkeerslicht en reed de fietser aan. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht. De jongen liep letsel aan zijn enkel, een hoofdwond en een hersenschudding op. Tegen de automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.

Door rood, niet gekeurd

ZEIST Omdat hij door rood licht reed, hield de politie dinsdagavond een 34-jarige automobilist uit Zeist aan. De bestuurder kreeg een bekeuring voor het door rood rijden, maar de auto waar de man in reed bleek niet gekeurd en niet verzekerd. Ook hiervoor is de man bekeurd. Als hij kan aantonen dat de auto verzekerd is, kan hij het voertuig ophalen.

Snelheidscontrole

GROENEKAN De politie hield dinsdagmiddag op de Koningin Wilhelminaweg een snelheidscontrole. Tussen kwart voor één en kwart voor drie werd de snelheid van 570 passanten gemeten. 45 Bestuurders reden te snel, de snelste reed 78 km/u waar 50 de limiet is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie