Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Triple P wint Reseller of the Year Award van Cisco Systems

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TRIPLE P

Triple P wint Reseller of the Year Award van Cisco Systems

Persbericht

Triple P wint Reseller of the Year Award van Cisco Systems, Inc.

Vianen - 18-4-2001 - Triple P heeft vandaag bekend gemaakt dat ze een regionale award heeft gewonnen op de Cisco Partner Summit 2001, die werd gehouden in Las Vegas, Nevada. Het betreft hier de Reseller of the Year Award voor Noord EMEA.

Triple P heeft deze onderscheiding onder andere gekregen wegens het op zeer korte termijn behalen van belangrijke certificeringen zoals de Silver Partner Certificering en de Advanced Security Partner Certificering. Daarnaast woog het hoge kennisniveau binnen Triple P van Cisco Systems producten mee, alsmede de loyaliteit die Triple P uitstraalt naar zowel Cisco Systems als de Triple P - Cisco eindgebruikers.

Rijk van den Bunt (Directeur Triple P Systems & Networks): 'Het winnen van deze prestigieuze award laat duidelijk zien dat Triple P in Nederland uitstekend in staat is om Cisco Systems oplossingen te ontwerpen, verkopen en installeren. Ons Silver Partnership met Cisco Systems onderstreept dit.'

'Naast een goede performance, is de focus op het partnership met Cisco Systems en het hoge kennisniveau de aanleiding van Cisco Systems om Triple P deze award toe te kennen' aldus Andy Lockhart (Vice president, Cisco EMEA Northern Operations).

Over Triple P
In haar thuismarkt Nederland en België is Triple P een vooraanstaand leverancier van Informatie en Communicatie Technologie ('ICT') diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt. Triple P heeft haar activiteiten georganiseerd in drie divisies in Nederland en één dochter-maatschappij in België. De drie divisies in Nederland zijn: Systems & Networks, Services, Software & Systems Integration. De activiteiten van de divisie Systems & Networks bestaan uit systeem- en netwerkintegratie consulting alsmede de verkoop van systeem- en netwerkproducten. De activiteiten van de divisie Services bestaan uit consulting, projectmanagement en implementatie- diensten alsmede operationele beheer- en onderhoudsdiensten. De activiteiten van de divisie Software & Systems Integration bestaan uit e-business consulting en implementatiediensten alsmede het aanbieden van software ontwikkelings-, onderhouds- en beheerdiensten ten aanzien van eigen ontwikkelde alsmede door derden ontwikkelde softwaretoepassingen voor o.a. uitgeverijen en de gezondheidszorg. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met Services en Software & Systems Integration. De klanten van Triple P zijn middelgrote en grote organisaties in zowel verticale als horizontale markten. Triple P's verticale markten zijn: financiële dienstverlening, overheid, uitgeverijen en gezondheidszorg.
Meer informatie op www.triple-p.com.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet.
Nieuws en informatie is beschikbaar op www.cisco.com.

Contact:
Rijk van Ooijen
Business Unit Manager Networking
Triple P Systems & Networks
(+31) 347 3270
rooijen@triple-p.nl

18 apr 01 11:12

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie