Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

10:00 woensdag 18 april 2001

Dirk Neef 0522 - 274015

Aanrijding net invalidenvoertuig

HOOGEVEEN. Op het Schutsplein in Hoogeveen raakte dinsdagmiddag een 67 jr. vrouw uit Den Helder gewond. Zij reed in haar invalidenvoertuig over het plein. Een 44 jr. man uit Hoogeveen reed met zijn auto achterwaarts vanaf een parkeerplaats. Hij had de vrouw niet gezien en een aanrijding was het gevolg. De vrouw kwam te vallen en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Auto gestolen

EMMEN. Vanaf een groenstrook langs de Ermerweg in Emmen is in de nacht van dinsdag op woensdag een witte VW Polo gestolen. De eigenaar, een 20 jr. inwoner van Nieuw Amsterdam had deze auto daar eerder in de nacht moeten achterlaten omdat hij vast was komen te zitten in de zachte en modderige ondergrond. Toen een bergingsbedrijf de auto wilde ophalen was deze verdwenen.


*
Diefstal uit auto

EMMEN. Dinsdagmiddag of avond is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Sandurdreef in Emmen. Uit de auto werden o.a. de radio en een aantal Cds gestolen.


*
Inbraken

HOOGHALEN. Maandag of dinsdag is ingebroken in een vakantiewoning aan de Hof van Halenweg in Hooghalen. Men kwam binnen door een raam open te breken. Uit de woning werden meerdere spullen gestolen waaronder een TV.

HOOGHALEN. In de nacht van dinsdag op woensdag werden uit een winkel aan de Hoofdstraat in Hooghalen rookwaren gestolen. De precieze hoeveelheid is nog niet bekend. Men drong de winkel binnen door een ruit te vernielen.


*
Jongen trapt ruit in

HOOGEVEEN. De politie hield dinsdagavond op de Sterrenlaan in Hoogeveen een 16 jr. jongen uit die plaats aan. De jongen had kort daarvoor een ruit ingetrapt van een woning aan deze straat. De aanleiding voor het agressieve gedrag van de jongen was een opmerking van de bewoonster van deze woning. Na verhoor is hij op vrije voeten gesteld.


*
Ruit ingegooid

EMMEN. Op de Spoorstraat in Emmen hield de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 20 jr. jongeman uit Hardenberg aan. De jongeman wordt verdacht van het ingooien van een ruit van de restauratie op het station. Kort daarvoor was hij vervelend geweest in de trein van Zwolle naar Emmen.


*
Echtpaar mishandeld

EMMEN. Een 53 jr. man en zijn 29 jr. echtgenote uit Emmen werden dinsdagmiddag door een aantal plaatsgenoten mishandeld. Dit gebeurde in en bij hun woning aan de Hoitingeslag in Emmen. Het echtpaar raakte zodanig gewond dat ze zich onder doktersbehandeling moesten stellen. Twee mannen van 25 en 35 jr. werden later op de avond aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. In de omgeving van de woning van het echtpaar heeft de politie uitgebreid gezocht naar sporen en eventuele wapens. Naar de aanleiding voor deze mishandeling en de precieze toedracht wordt een onderzoek ingesteld.


*
Lastige man

EMMEN. In de jeugdsoos aan de Klepel in Emmen heeft een 27 jr. man uit Diphoorn dinsdagmiddag een aantal mensen bedreigd en één persoon met een barkruk geslagen. De politie hield de man aan waarbij hij zich hevig verzette. De man was onder invloed van alcohol. De met een barkruk geslagen man moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie