Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IJslandse opdracht KPMG informatie-uitwisseling internet

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG

18-04-2001
IJslandse opdracht voor KPMG

KPMG Information Risk Management gaat voor de IJslandse overheid een onderzoek uitvoeren naar de eisen, wensen en mogelijkheden van de bescherming van informatie-uitwisseling via het Internet.

De IJslandse overheid is in navolging van andere landen een grootschalig `e-government' actieprogramma gestart. Doel van e-government is het verbeteren van de `overheidsdienstverlening aan burgers en bedrijven door de inzet van Internettechnologie. Aspecten als identiteit, privacy en informatiebeveiliging vormen hierbij essentiële randvoorwaarden.

In dit kader gaat KPMG onder meer onderzoeken op welke wijze het gebruik van digitale ID's en digitale handtekeningen hierbij een rol kan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie