Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van donderdagmorgen 19 april 2001
11:05 donderdag 19 april 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Gieten, ongeval met letsel
Gistermiddag reed een 38-jarige man uit Sleen met zijn auto over de N34 tussen de verkeerslichten en de rotonde. Omdat hij naar links keek zag hij niet dat voor hem rijdend verkeer stopte waarna hij tegen de voor hem rijdende 33-jarige motorrijder uit Beerta reed. Door de klap schoot de motor vervolgens tegen de voor hem rijdende auto. Als gevolg hiervan raakte de motorrijder gewond en werd overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen.

Hoogeveen, rijden onder invloed tijdens ontzegging Werd vannacht aan het Haagje een 29-jarige automobilist uit Stuifzand aangetroffen terwijl hij geen rijbewijs had en bovendien een ontzegging van de rijbevoegdheid. Een blaastest wees een promillage uit van 2.

Assen, diefstal uit auto
Terwijl een 40-jarige vrouw uit Beilen aan het bingospel deelnam in een kantine aan de Wethouder Bergweg werd haar autoradio weggenomen uit haar auto. Schadebedrag onbekend.

Een 33-jarige man uit Vries deed aangifte van diefstal van zijn radio/cd-speler. De auto stond geparkeerd op een parkeerterrein aan de Overcingellaan. De portierruit werd vernield.

Assen, woninginbraak
Werd ingebroken in een woning aan de Bilderdijkstraat. De 36-jarige bewoonster was het weekend weggeweest en ontdekte dat de deur openstond. De TV, video alsmede een aantal videobanden werden weggenomen.

Rolde insluiping
Terwijl gistermiddag een 86-jarige vrouw in een zorgcentrum bezig was in haar keuken kwam een haar onbekende vrouw (ongeveer 30 jaar) binnen die vroeg of zij naar het toilet mocht. Ook zei zij dat ze mensen zocht om te pedicuren. Nadat de vrouw vertrokken was ontdekte de bewoonster dat haar tas was verdwenen. Die vond ze later op het toilet terug, haar sieraden en een portemonnee waren uit de tas verdwenen. De vrouw heeft lang blond haar met een korte pony. Ze sprak Nederlands.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie