Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 10.40 uur
Inzittenden auto mishandelen man

RHENEN Gisterenmiddag is op de Frederik van de Paltshof een man door drie inzittenden van een auto mishandeld. Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Dodewaard, was bezig met het lossen van zijn vrachtauto.

Omstreeks half twee passeerde een auto hem zo dicht, dat hij zijn evenwicht verloor en zich slechts overeind kon houden door steun te zoeken op de motorkap van de passerende auto. De bestuurder van de auto en zijn twee inzittenden stapten hierop uit en beschuldigden hem van het beschadigen van hun auto.

Het slachtoffer werd vervolgens door de drie mannen geslagen. Daarna stapten de mannen weer in hun auto en reden weg. Het slachtoffer hield een bloedneus en een pijnlijke mond en rug over. De politie zal naar aanleiding van de aangifte en het kenteken van de auto een onderzoek instellen.

Verkeerscontroles district Heuvelrug

MAARN Op de Tuindorpweg heeft de politie woensdagmiddag tussen vier uur en half vijf gecontroleerd op snelheid. In totaal werd de snelheid van 123 voertuigen gemeten. Hiervan reden er 32 harder dan de toegestane 50 km/u. een bestuurder reed 69 km/u.

VEENENDAAL Op de Rondweg west is woensdagochtend tussen kwart over tien en half twaalf de snelheid gemeten van 536 voertuigen. Hiervan reden er 58 te hard. Een bestuurder overschreed met 78 km/u de maximum snelheid die ter plaatse 50 km/u is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie