Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 19-04-2001 Politieberichten van 19/4 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Drachten: inbraak woning
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Splitting. Via verbreking van het slot in de achterdeur kwam men het pand binnen. Uit de woning werden een computer, een fotocamera, een radio, een tv met afstandsbediening en een gsm weggenomen. De schade wordt geschat op ongeveer 20.000.- De eigenaar, een 57-jarige inwoner van Drachten, heeft aangifte gedaan.

Tytsjerk: aanrijding met gewond
Donderdag omstreeks 07.05 uur verleende een fietser, een 16-jarige jongen uit Tytsjerk , komende vanaf de Zommerweg op de kruising Zomerweg Buorren geen voorrang aan een personenauto, die over de Buorren deze kruising naderde. De bestuurder, een 33-jarige inwoner van Drachten, kon de fietser niet meer ontwijken. De jongen werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden en aldaar bleek dat zijn verwondingen meevielen. Hij liep een hersenschudding op en mocht na onderzoek weer naar huis. De fiets werd totaal vernield.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie