Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow samen met Freeler in gezamenlijke computerwinkel

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

TakeitNow werkt samen met Freeler in gezamenlijke computerwinkel

Lelystad/Bilthoven - 19 april 2001 - Internetprovider Freeler, een initiatief van ING Bank, Nationale-Nederlanden en de Postbank is een relatie aangegaan met de on-line computerwinkel van TakeitNow.

Door deze samenwerking beschikt Freeler nu over een on-line computershop. Bezoekers van de Freeler portalsite kunnen nu ICT-producten bij TakeitNow bestellen en binnenkort profiteren van speciale aanbiedingen. TakeitNow levert computerhardware, -software, randapparatuur en producten die nauw verbonden zijn met computers, zoals digitale camera's en elektronische organizers.

Deze samenwerking past binnen het streven van Freeler om zo breed mogelijk te voorzien in de online behoeften van consumenten op basis van een brede en gevarieerde inhoud. Voor TakeitNow past de samenwerking met Freeler binnen de strategie om samen te werken met partijen die veel leden hebben, aangezien een dergelijke relatie de drempel voor e-commerce verlaagd.

Over Freeler
Freeler is een zelfstandige Internet Service Provider die zich ten doel stelt internet toegankelijk te maken voor iedereen, zowel in technische zin als met betrekking tot de kosten. De belangrijkste onderdelen van www.freeler.nl, de portalsite van Freeler, zijn de Freejay-files, de Channels, de Clubs, Shopping, My Freeler en Service. Op dit moment heeft Freeler meer dan 520.000 members. De Freeler site behoort tot de meest bezochte van Nederland.

Over TakeitNow.com®, www.takeitnow.com/
TakeitNow.com® introduceerde op 14 januari 1999 als eerste pure e-seller in Nederland haar webwinkel voor computerhardware en -software. Inmiddels levert TakeitNow 50.000 producten in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten en distributeurs. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (www.tibet.nl) en TakeitNow.be. Daarnaast licenseert TakeitNow haar winkelinfrastructuur aan derden. MyTrade.nl (www.mytrade.nl/) en de samenwerking met ICEshop.nl zijn een exponent van deze ontwikkeling. Als incubator participeert TakeitNow in herenkledingzaak Yourshirt.nl en fietsenzaak Futurumshop.nl, en bereidt zij nieuwe participaties voor.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- Freeler, Jan Zonneveld, tel 020 - 682 25 25, (jan.zonneveld@hq.freeler.nl)

- TakeitNow, Martijn Hoogeveen, tel 06 54 25 64 76, (info@takeitnow.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie