Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Innovatieve Productie TU Delft

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Bron: Technische Universiteit Delft
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Delft

Innovatieve Productie
19 april 2001
Symposium Gezelschap Leeghwater: Innovatieve Productie | Aula TU Delft, Mekelweg 5, Delft De afgelopen eeuw zijn de mogelijkheden in de productie enorm toegenomen. De werktuigbouwkundige sector heeft hier enorm aan bijgedragen; iedere dag zijn er onderzoekers bezig nieuwe methoden te vinden om producten lichter, goedkoper en/of nauwkeuriger te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de computerchip, die door nauwkeurige mechanische installaties steeds efficiënter te produceren is. Op het symposium zullen allerlei aspecten van de hedendaagse productie belicht worden door mensen uit het bedrijfsleven en de onderzoekswereld. Het symposium zal voorgezeten worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie