Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 19-04-2001 2e Persbericht 19 april 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietser rijdt door
Donderdagmorgen omstreeks 9.00 uur reed een 32-jarige rolstoelbestuurder uit Eindhoven over het fietspad van de Noord-Brabantlaan richting Veldhoven. Plotseling werd hij van achteren door een onbekende fietser aangereden. De rolstoeller viel achterover op zijn rug op het fietspad. De onbekende fietster reed wankelend door zonder zijn identiteit bekend te maken. Niemand raakte gewond. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie afdeling Strijp tel. 0900 8844.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 10.30 en 12.45 uur is in de Tongelresestraat een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 1050 voertuigen waarvan er 95 te snel reden. De hoogste snelheid was 79 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Helmond: Vernielingen en diefstal
Tussen woensdagavond en donderdagmorgen zijn bij twee leegstaande woningen aan de Margrietlaan in Helmond vernielingen aan gericht. Bij één woning werd een ruitje van de achterdeur vernield en binnen een keukenkastje kapotgeslagen. Bij een andere woning werd een ruit van de voordeur ingeslagen. De daders namen een kelderdeur en een lade van de keuken mee.

Hooge Mierde: Verkeerscontrole
Donderdagmorgen tussen 10.30 en 11.45 uur is op de Gagel een verkeerscontrole gehou-den. Zes automobilisten kregen een proces-verbaal. Vier automobilisten kregen een bon, omdat ze geen autogordel droegen. Eentje omdat het rijbewijs niet getoond kon worden en bij de laatste was de verlichting niet in orde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie