Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Nijmegen streeft maar behoud Stadsschouwburg

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

College streeft maar behoud Stadsschouwburg

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 17 april de tussenrapportage 'Onderzoek naar toekomst stadsschouwburg' vastgesteld. Vanwege het gebleken belang van het gebouw voor de cultuur en de functionaliteit heeft het college besloten de sluiting van de schouwburg niet langer te onderzoeken.

Aanleiding tot de rapportage 'Onderzoek naar toekomst stadsschouwburg' vormde de behandeling van het 'Jaarplan 2001' waarin middelen zijn vrijgemaakt voor investeringen in het gebouw van de stadsschouwburg. Dit betrof een reservering van zeven miljoen gulden voor een 'trekkenwand'. De gemeenteraad besloot in oktober 2000 deze voorziening afhankelijk te stellen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie