Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Monument 'Voor hen die vielen' Den Helder op nieuwe plek

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Monument "Voor hen die vielen" op nieuwe plek

betreft: week: week 16

Het monument "Voor hen die vielen" staat inmiddels op zijn nieuwe plek. In januari is het monument in delen uit elkaar gehaald in verband met de aanleg van de rotonde voor het station. In de afgelopen vier weken is hij stukje voor stukje terug geplaatst op zijn nieuwe plek óp deze rotonde.

Na Pasen zijn we begonnen met het aanbrengen van de beplanting rondom het monument en op het stationsvoorplein. In de midden- en tussenberm van de nieuwe rotonde en de wegen eromheen, komen 30 zuileiken te staan. Bij het monument zelf komt lage beplanting te staan, ongeveer zoals het voorheen ook was. Volgende week volgt de zogeheten onderbeplanting en graszoden. Het is de bedoeling dat de omgeving rondom het monument vóór Koninginnedag klaar is. De rotonde zelf zal pas eind mei voor het verkeer worden opengesteld.

fotograaf A. Vermeulen

laaste verandering: april 19, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie