Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voodoo Glow Skulls & Union 13 in de Effenaar Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

donderdag 19: 20.30: f 17,50 (¤ 7,94)
Voodoo Glow Skulls & Union 13
vvk start 29-3
De Epitaph ska-punk grootheden Voodoo Glow Skulls brachten vorig jaar september hun spetterende plaat `Symbolic' uit. Wederom een maniakale ska-punk plaat met vette blazers, de ware punk geest en pogo-riffs. De solide basis van ska en punk wordt aangevuld met invloeden uit metal, hiphop en funk. De Voodoo Glow Skulls racen nu al meer dan 13 jaar keihard en zwetend over de vele podia die onze aardkloot rijk is en zullen ook de Effenaar in een wild springende menigte veranderen. Check: www.voodooglowskulls.com!
Union 13 is een Latino punksensatie uit Los Angeles. Een Epitaph stagiair was dusdanig onder de indruk van een live optreden van Union 13 en stelde ze voor aan Brett Gurewtz (de grote Epitaph baas). Ook Brett was enthousiast en al snel werd besloten om onder de Epitaph vlag het debuut `East Los Presents' op te nemen. `Why Are We Destroying Ourselves?' volgde in 1998 en `Youth Betrayal and the Awakening' kwam halverwege 2000 uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie