Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Moonshake Technologies genomineerd voor ICT Award 2001

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
Amsterdam, 18 april 2001

GorillaParkbedrijf Moonshake Technologies genomineerd voor nationale ICT Award 2001.

Moonshake Technologies, een van de startende high-tech internetbedrijven van incubator GorillaPark, is genomineerd als Start-upbedrijf van het jaar voor de ICT Award 2001 .
De winnaars van de Nationale ICT Awards zullen donderdagavond 19 april as. in het Technologiemuseum Nemo in Amsterdam worden bekendgemaakt. De Nationale ICT Awards is een initiatief van FENIT, Vereniging ICT Nederland, The InterNetworking Event en Computable. De uitreiking geschiedt door de Minister van Economische Zaken, mevrouw Annemarie Jorritsma.

Moonshake Technologies

Moonshake Technologies is een Europees software technologie team gespecialiseerd in het leveren van software oplossingen die gebaseerd zijn op een aanpak, specifiek gericht op behoeften van nieuwe Internetbedrijven en -activiteiten. Door een combinatie van technologie, strategie en implementatie, nauwe samenwerking met de klant en ervaren software architecten worden snel kwaliteitsoplossingen geleverd die perfect aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en groei van startende bedrijfsactiviteiten.

Naast het ondersteunen van externe nieuwe bedrijfsactiviteiten ontwikkelt Moonshake vanuit technologie onderzoek nieuwe concepten in samenwerking met partners. Als eerste resultaat hiervan is ASP XP (www.aspxp.com) op de markt gezet. ASP XP is een software component die ontwikkelaars in staat stelt om op zeer eenvoudige wijze web gebaseerde database applicaties te bouwen.

Moonshake Technologies is opgericht in November 1999 en heeft in September 2000 een investering ontvangen van GorillaPark, de pan-Europese Internet accelerator. Moonshake Technologies heeft 10 werknemers in dienst, verdeeld over kantoren in Amsterdam en Londen.

Over GorillaPark: Van Idee tot Beursgang®
GorillaPark, opgericht in 1999, is een toonaangevende pan-Europese high-tech accelerator en incubator voor high-tech ondernemers die Internetbedrijven willen starten en snel willen doorgroeien tot internationale topondernemingen. GorillaPark heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Parijs, München, Stockholm en Silicon Valley, Verenigde Staten en is bezig met toekomstige kantoren in andere Europese technologiecentra.
Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie