Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming president arrondissementsrechtbank te Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Justitie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

19.04.01

Benoeming president arrondissementsrechtbank te Leeuwarden

Mr. W.K.F. Hangelbroek is benoemd tot president van de arrondissementsrechtbank te Leeuwarden. Hij volgt mr G. Vrieze op die inmiddels president is van de arrondissementsrechtbank te Zutphen. Mr. Hangelbroek, geboren 5 september 1950, heeft destijds de Raio-opleiding gevolgd. Na voltooiing van deze opleiding werd hij benoemd tot gerechtsauditeur bij, tevens rechter-plaatsvervanger in de rechtbank te Assen aan welk college hij in 1982 als rechter verbonden.

In 1985 werd mr. Hangelbroek benoemd tot kantonrechter te Leeuwarden. Vervolgens werd hij een aantal jaren later benoemd tot raadsheer in het gerechtshof aldaar. Sedert 1995 bekleedt mr. hangelbroek het ambt van coördinerend kantonrechter te Leeuwarden.

Voor vragen of commentaar met betrekking tot de inhoud van deze pagina's kunt u terecht bij de Directie Voorlichting van Justitie, telefoon: (070) - 3706850,
email: voorlichting@best-dep.minjust.nl,
fax: (070) - 3707594

Laatst gewijzigd: 20-04-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie