Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP brengt nieuw handzaam product voor mobiele professionals

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hewlett-Packard

Print Arrow print versie

DE IDEALE, KLEURRIJKE REISPARTNER VAN HP

Mobiele HP Deskjet 350cbi-printer wordt geleverd met reistas op wieltjes

Amstelveen, 19 april 2001 Hewlett-Packard brengt een nieuw handzaam product voor mobiele professionals op de markt. Het is de mobiele kleureninkjetprinter HP Deskjet 350cbi met infraroodadapter en accu. De printer wordt geleverd met een stijlvolle, zwarte, aërodynamische nylon reistas op wieltjes*.

De tas voldoet aan de internationale IATA-richtlijnen voor handbagage bij vliegreizen. Hij is 460 x 355 x 230 mm groot en weegt 3,2 kilo. De mobiele printer kan in een flexibele, speciaal ontworpen, gevoerde hoes worden verpakt. De trolley biedt ruimte voor laptopcomputers tot een grootte van 300 x 280 x 75 mm. Ook wordt een gevoerde hoes meegeleverd voor een mobiele PC. De resterende ruimte is te gebruiken voor het opbergen van documenten, kranten, sleutels, diskettes, cds, visitekaartjes, pennen en kleding. De bovenkant van de tas heeft een extra vak voor zakelijke documenten.

De tas wordt alleen aangeboden bij de mobiele kleurenprinter HP Deskjet 350cbi. Deze complete, mobiele oplossing van HP is in Nederland bij HP resellers verkrijgbaar voor fl. 925,00.

HP Deskjet 350cbi
De HP Deskjet 350cbi combineert mobiliteit met efficiëntie. Het apparaat drukt af met een snelheid van vijf zwartwitpaginas per minuut met een resolutie van 600 x 600 dpi en twee kleurenpaginas per minuut met een resolutie van 600 x 300 dpi. HP Colorsmart II optimaliseert automatisch de afdrukkwaliteit van afbeeldingen en HP Smartfocus maakt afbeeldingen die van internet komen en een lage resolutie hebben, automatisch scherper. Een infraroodadapter voor draadloos afdrukken en een snelle ingebouwde NiMH-accu zonder geheugeneffect maken probleemloos afdrukken onderweg mogelijk. De HP Deskjet 350cbi heeft een invoerlade voor dertig vel en drukt af op een breed scala aan media, van gewoon papier en transparanten tot labels en brochures. De mobiele kleurenprinter is geschikt voor Windows 3.1x, 95, 98 2000, NT 4.0, MS-DOS en MacOS (met een optionele USB- of seriële kabel voor de Mac).

De HP Deskjet 350cbi werd gedemonstreerd op de iF Industry Forum Design Exhibition op de CeBIT in Hanover. Hier werd het apparaat onderscheiden met de iF Product Design Award 2001. Er werd gekozen uit 1320 producten van 700 leveranciers uit 30 landen.

HPs oplossingen voor zakelijk kleurenprinten
HP is toonaangevend leverancier van Color Print Solutions voor zakelijke gebruikers. De inkjetfamilies HP Deskjet en HP Business Inkjet komen tegemoet aan alle eisen die professionele gebruikers hebben op het gebied van prestaties, afdrukformaten, mobiliteit en netwerkmogelijkheden. De kleurenlaserprinter HP Color Laserjet en de grootformaatprinters uit de HP Designjet-serie completeren de uitgebreide reeks printers die garant staan voor economische afdrukken van hoge kwaliteit.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.


*) Er zijn twee fotos van de reistas beschikbaar die u hier kunt downloaden; www.hp.nl/pers/fotos/drucker.jpg en/of www.hp.nl/pers/fotos/trolley.jpg .

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie