Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 19 april 2001 t/m 16 mei 2001 het volgende beleidsvoornemen ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe 'Omgeving Dikkenbergweg 70 te Bennekom'.

Dit plan voorziet in het alsnog positief bestemmen van het chalet op het betreffende perceel middels het opnemen van een recreatieve aanduiding. Tevens wordt voorzien in de sloop van het zomerhuisje. Het bovengenoemde beleidsvoornemen ligt ter inzage bij het informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doe­ len', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden gedurende de periode van 19 april 2001 t/m 16 mei 2001 in de

gelegenheid gesteld om op het plan te reageren:

een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE. een mondelinge reactie m.b.t. het bovengenoemde plan kan worden gegeven na afspraak met de heer Ijzerman, tel. (0318) 68 06 21 van de afdeling Buitengebied van de gemeente Ede.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 18 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie