Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICT debat voor twintigers en dertigers in Jaarbeurs Utrecht

Datum nieuwsfeit: 19-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

19 april: ICT DEBAT VOOR TWINTIGERS EN DERTIGERS

Dit debat vindt plaats van 18.30 tot 21.15 uur in Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Het debat wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Futur, YEPP, EPN en heeft de titel "Een visie op morgen. Samenleven in de Informatiemaatschappij" meegekregen.

Deelnemers aan het debat zijn onder meer: Pim Fortuyn, Jaap de Hoop Scheffer, Monique van Dusseldorp, Peter van der Wel, Francisco van Jole, Marnix van Rij, Michel Stuijt. Presentatie: Joop Wijn.

Voor aanvang van het debat zal een boek met essays van CDA'ers en niet-CDA'ers uit de wereld van politiek, wetenschap, media en maatschappelijke organisaties over ICT-ontwikkelingen worden gepresenteerd.

Verder zullen er een aantal bijzondere presentaties worden gehouden.

De uitkomsten van het ICT-debat dienen als bijdrage aan het 'debat' over "Vertrouwen in de Nieuwe Economie en ICT" één van de tien thema's van de Competitie van Ideeën, het unieke proces dat moet leiden tot een nieuw, kort en onderscheidend CDA-verkiezingsprogramma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatoren: Alex Krijger (Coördinator dertigersgroepen) 070 3424803 of Marcello Mooren (Medewerker Campagne) 070 3424834

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie