Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studiemiddag Archiefterminologie

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Studiemiddag Archiefterminologie

De nieuwe Archiefterminologie voor Nederland en Vlaanderen nadert haar voltooiing. Onder begeleiding van de Commissie Nederlandse Archiefterminologie heeft Arnold den Teuling een concepttekst vervaardigd. Het hele archiefveld wordt uitgenodigd op de concepttekst Archiefterminologie te reageren. Ter bespreking van enkele meer algemene kwesties organiseert de KVAN op 20 april 2001 een studiemiddag. Alle collega's uit Nederland en België zijn van harte welkom om mee te denken en te praten.

De bedoeling van de studiemiddag is tweeledig. Ten eerste worden de algemene opzet en de interne systematiek van de terminologie toegelicht. Auteur Arnold den Teuling verzorgt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie