Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regels cultuursubsidies Hilversum aangepast

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Regels cultuursubsidies aangepast

Activiteiten die passen binnen het gemeentelijke cultuurbeleid, zoals cultuurbehoud, jonge bouwkunst en cultuureducatie, komen in aanmerking voor een financiële impuls. Om dit mogelijk te maken, hebben burgemeester en wethouders gisteren ingestemd met een kleine aanpassing van de beleidsregels en de voorwaarden voor incidentele cultuursubsidies. Voor het jaar 2001 is er een bedrag van f 30.000,- beschikbaar. Investeringen worden niet meer gesubsidieerd. Een aantal instellingen heeft inmiddels al een beroep op de begrotingspost gedaan, zodat de mogelijkheden voor een financiële bijdrage voor dit jaar beperkt zijn.

Voor nadere informatie over de subsidiemogelijkheden kunt u contact opnemen met de heer J. Spoelder, beleidsmedewerker van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (tel: (035) 629 28 22).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie