Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SoW-kerken willen fondsenwerving stroomlijnen

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kerken in Aktie

SoW-kerken willen fondsenwerving missionair-diaconaal werk stroomlijnen

De Samen op Weg-kerken willen de fondsenwerving voor missionair-diaconaal werk meer gaan stroomlijnen. De huidige fonsenwerving bestaat voor een deel uit 'verplichte' bijdragen van plaatselijke gemeenten. De Samen op Weg-kerken willen de financiering van het missionair-diaconale werk voortaan op basis van vrijwilligheid én verantwoordelijkheid laten plaatsvinden.

Onvrede met huidige situatie

De vorming van het Landelijk Dienstencentrum (december 1999) betekende ook de samenvoeging van de verschillende organisaties voor diaconaat en zending/missionair werk van de Samen op Weg-kerken. Met de bundeling van alle activiteiten kwamen verschillende manieren van fondsenwerving mee, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie