Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 20-04-2001 Persberichten districten Maastricht en Sittard

Maastricht

Maastricht, aanvulling persbericht Koffiemolenweg.

Het recherche bijstandsteam heeft vrijdagmiddag 20 april 01 een 30-jarige man uit Bemelen (gemeente Margraten) aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht de xtc-tabletten te hebben geleverd voor de drugsdeal op de Koffiemolenweg welke uiteindelijk het leven kostte van de 24-jarige Steffen Jansen uit Maastricht. Steffen Jansen fungeerde in deze als koerier. Bij een onderzoek in de woning van de verdachte werden grondstoffen voor de productie van XTC aangetroffen.

Maastricht, straatroof.
Een 17-jarige inwoner van Maastricht is vrijdagmorgen omstreeks 09.30 uur op het herdenkingsplein in zijn woonplaats door twee onbekend gebleven jonge mannen van zijn portemonnee beroofd. De man stak het plein over toen hij door de twee werd aangesproken. Een van hen haalde een mes tevoorschijn en dreigde daarmee te steken. Het slachtoffer gaf zijn beurs af waarna het tweetal via de Kruisherengang wegrende en wist te ontkomen.

Maastricht, jongen mishandeld
Een 17-jarige jongen uit Geleen is donderdagavond op de Varensdaal door enkele onbekend gebleven leeftijdgenoten mishandeld. Daarbij liep hij verwondingen op aan hoofd en aangezicht waarvoor hij in het Ac.Ziekenhuis Maastricht werd behandeld.
De jongen zat in de stadsbus en werd bij de bushalte opgewacht door zijn belagers. Nog voor hij de bus uitstapte werd hij door hen vastgepakt en mishandeld. Het motief voor de mishandeling is vooralsnog onduidelijk. De politie stelt een nader onderzoek in.

PBSitt200401

Geleen, man mishandeld
Een 34-jarige inwoner van Geleen is afgelopen nacht op de Markt in Geleen door enkele onbekend gebleven personen mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij kneuzingen over zijn hele lichaam op. Samen met een vriend wilde de man een café aan de Markt bezoeken. Hoewel er nog enkele personen in het bewuste etablissement zaten, bleek de toegangsdeur te zijn afgesloten. Toen de twee vrienden vervolgens wegliepen van dit café stormden enkele van de aanwezigen naar buiten en sloegen het slachtoffer in elkaar. Ook de vriend kreeg enkele klappen. Zij hoefden zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De politie onderzoekt deze zaak verder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie