Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar ervaringen met participatiemaatschappijen

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Onderzoek naar ervaringen met participatiemaatschappijen

20 april 2001 - Ondernemers besteden veel minder aandacht aan potentiële participatiemaatschappijen dan aan leveranciers en klanten. Ze laten daardoor geld liggen. Dat zegt Geert-Jan van Logtestijn van Ernst & Young Corporate Finance op basis van een onderzoek naar ervaringen van ondernemers met participatiemaatschappijen. Van Logtestijn typeert de houding van de ondervraagde ondernemers als nonchalant. Men is dikwijls slechts met één participatiemaatschappij in gesprek en de mogelijkheden voor aanvullende financiering of regelingen bij het afscheid komen nauwelijks ter sprake. De vrees van veel bedrijven om de eigen zelfstandigheid te verliezen door de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie