Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandelensplitsing Van der Moolen

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Van der Moolen Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Van der Moolen Holding NV

PRESS RELEASE

Amsterdam, 20 april 2001

Aandelensplitsing Van der Moolen

Van der Moolen maakt bekend dat de aandelensplitsing, waartoe besloten is op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 11 april 2001, zal plaatsvinden op 1 mei 2001. Op die datum zullen de aandelen vanaf de opening van de beurs in gesplitste vorm worden verhandeld. Bij de splitsing zal ieder bestaand aandeel Van der Moolen worden gesplitst in drie nieuwe aandelen.
Na splitsing zullen de aandelen een nominale waarde hebben van _ 0,08.

Nadere informatie: Tom Schram, telefoon: +31 (0)20-535 67 89

Van der Moolen is actief op de belangrijke aandelen- en derivatenbeurzen van Europa en de Verenigde Staten. Als all systems trader handelt de groep in open outcry markten en elektronische handelssystemen in verschillende tijdzones. Op de New York Stock Exchange (NYSE) heeft Van der Moolen momenteel een marktaandeel van circa 10%, waarmee het bedrijf als specialist verantwoordelijk is voor een omzet vergelijkbaar met ruim anderhalf maal het totale handelsvolume van Euronext Amsterdam. Handelaren van Van der Moolen verrichten wereldwijd gemiddeld 60.000 effectentransacties per dag. Volatiliteit en handelsvolume zijn de belangrijke factoren die de resultatenontwikkeling van de groep bepalen.
De aandelen van Van der Moolen zijn genoteerd op de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam. De koers van het aandeel kan worden gevolgd op www.vandermoolen.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie