Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toelichting op tentoonstelling voor UvA-medewerkers

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamAvond voor UvA-medewerkers

Tentoonstelling 'De weg naar de hemel' in de Nieuwe Kerkvrijdag 20 april


Henk van Os, universiteitshoogleraar Kunst en samenleving, is de samensteller van de tentoonstelling 'De weg naar de hemel, reliekverering in de Middeleeuwen' in de Nieuwe Kerk. De UvA organiseert op vrijdagavond 20 april aanstaande van 19.00 tot 22.00 uur een avond speciaal voor medewerkers. Voor deze avond nodigt Bureau Communicatie u, mede namens Henk van Os, van harte uit. Tussen 20.00 en 20.30 uur kunt u luisteren naar een toelichting van Henk van Os. Zowel voor als na deze voordracht bent u in de gelegenheid de tentoonstelling te bezichtigen.

De Nieuwe Kerk biedt slechts plaats aan 350 mensen. De plaatsen zullen door loting evenredig over de verschillende eenheden van de UvA verdeeld worden. Per medewerker is slechts één kaart beschikbaar Wanneer u geïnteresseerd bent in het bijwonen van deze avond, verzoek ik u uiterlijk dinsdag donderdag 12 april het formulier op UvAweb in te vullen: www.uva.nl/aktueel/nieuwekerk U krijgt op 17 of 18 april per e-mail bericht als u bent ingeloot.

Meer informatie over de tentoonstelling is te lezen op www.dewegnaardehemel.nl

..

Laatste wijzigingen: 9 april 2001 - (webmaster@uva.nl) Bron: PR & Persvoorlichting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie