Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM en Lotus aanwezig op The InterNetworking Event 2001

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IBM Nederland ShopIBM Support Downloads
Home Producten Consulting Industrie Nieuws Over IBM

Kies uw onderwerp:
e-business
IBM Global Services
Learning Services
Home computing
Euro
MKB
Global financing

Andere onderwerpen
Werken bij IBM
Partners
Uw profiel

IBM Wereldwijd

The InterNetworking Event 2001

generation e-business

Generation e-business paviljoen (stand 11.070) toont end-to-end oplossingen voor alle markten

IBM en Lotus pakken groot uit op The InterNetworking Event 2001. Deze beurs wordt van 18 tot en met 20 april gehouden in de RAI in Amsterdam. Met ruim 40 Business Partners zullen IBM en Lotus onder het thema generation e-business in een enorm paviljoen van 2.245 vierkante meter hun producten en diensten tonen. De nadruk ligt daarbij op e-business solutions in de meest brede zin van het woord. IBM richt zich op de toepassingen en oplossingen met betrekking tot e-mobile, e-transformation (ERP, CRM en SCM), e-infrastructure, Linux, e-sourcing en e-future. Lotus richt zich daarbij op oplossingen voor messaging & collaboration, e-learning en kennismanagement.

Op het paviljoen zijn twee auditoria ingericht, waar presentaties worden gegeven die invulling geven aan de bovengenoemde aandachtsgebieden. Bezoekers kunnen zich voor deze presentaties voorregistreren.

Het generation e-business paviljoen van IBM, Lotus en hun Business Partners is te vinden in de Hollandhal, standnummer 11.070. Ook dit jaar zullen er enkele honderden organisaties op The InterNetworking Event te vinden zijn. Er worden meer dan 25.000 bezoekers verwacht.

Klik hier om u nu in te schrijven. Voor de eerste 2.000 inschrijvers ligt er een gratis entreekaart klaar bij de speciale IBM/Lotus VIP-balie in de Hollandhal. Na het bijwonen van de door u gekozen presentatie ontvangt u tevens een gratis uitrijkaart. Bovendien maakt u dagelijks kans op een gratis IBM Netvista All-In-One PC.

Privacy Juridisch Contact

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie