Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten van het college van B&W Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Collecte

Toestemming is verleend om in de periode van 22 tot en met 28 april as. een collecte te houden ten bate van de Nederlandse Hartstichting.

Subsidie

Burgemeester en wethouders hebben aan de Avondwandelvierdaagse een subsidie van Hfl. 750,= toegekend voor activiteiten in dit jaar.

Jeugdnotitie

Aan het feit dat de jeugdnotitie "Wat willen jullie nou eigenlijk?" op de gemeentewebsite staat, is aandacht besteed in het VNG-magazine van 6 april jl. Jongeren worden hiermee uitgenodigd om mee te schrijven aan de deze nota. De jeugdnotitie is te vinden op www.etten-leur.nl/jeugd.htm

Woonrijpmaken plan "De Keen"3e fase

Burgemeester en wethouders hebben uitvoering van het werk Woonrijpmaken plan "De Keen" 3e fase opgedragen aan Oonincx Wegenbouw b.v uit Breda. De kosten hiervan bedragen Hfl. 2.238.000,00.

Overhandiging

Burgemeester drs. J. van Agt zal op dinsdag 24 april as. om 15.00 uur het eerste exemplaar van "Het Handboek Horeca Etten-Leur" in ontvangst nemen bij de Heineken brouwerij.

Aankoop Laarakker

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor om akkoord te gaan met de aankoop van tankstation Laarakker aan de Anna van Berchemlaan, waarbij ervan uit wordt gegaan dat dit t.z.t. verplaatst zal worden naar de Couperuslaan. Er kan worden voldaan aan het nieuw te verwachten beleid inzake LPG-risico's door 's nachts te bevoorraden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie