Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP en Webgain overbruggen samen java- en .net-omgeving

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HP en WebGain werken samen bij overbruggen van Java- en .NET-omgeving

Amstelveen, 20 april 2001- Hewlett-Packard gaat samen met WebGain oplossingen ontwikkelen en aanbieden gebaseerd op HP Bluestone Total-e-server. Deze applicatieserver is de basis van de HP Netaction producten. HP Netaction verbindt het Microsoft .NET-platform met het SunMicrosystems Enterprise Java-platform door integratie van XML-standaarden en -techno-logie.

De overeenkomst houdt in dat HP en WebGain gezamenlijk oplossingen gaan ontwerpen, onderhouden, verkopen en marketen die zijn gericht op geautomatiseerde e-business op ondernemingsniveau. WebGain gaat verschillende oplossingen optimaliseren voor HP Netaction, zoals VisualCafé Enterprise Edition, WebGain Studio TopLink en Application ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie