Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BackStream breidt uit naar Groot Brittanië, België en Italië

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
-PERSBERICHT-

Amsterdam, 20 april 2001

BackStream breidt uit naar Groot Brittanië, België en Italië

BackStream, provider van Content Management Software oplossingen, kondigt vandaag de opening van een drietal kantoren in Londen, Brussel en Rome aan.

Vanaf de start heeft BackStream zich gericht op de internationale markt. Met de ontwikkeling van de BackStream Content Management Solution 3.3 in februari van dit jaar, maakt BackStream het voor internationaal opererende bedrijven mogelijk, om alle wereldwijde sites vanaf meerdere weblocaties te onderhouden. Door vanaf nu ook fysiek internationaal aanwezig te zijn, denkt BackStream nog beter te kunnen inspelen op de vraag vanuit de verschillende markten.


*De Engelse contentmanagement markt is iets verder ontwikkeld dan de Nederlandse. Hier verwachten we dan ook snel de BackStream Content Management Solution 3.3 in bestaande en nieuwe sites te kunnen implementeren*, aldus Coen Groeneveld, new business manager van BackStream. *De markt in België is te vergelijken met de Nederlandse maar in Italië is het kennisniveau op het gebied van contentmanagement lager, waardoor het informeren van bedrijven over het belang van een flexibele en toegankelijke contentmanagement omgeving een cruciale factor zal zijn voor een succes.*
Over BackStream
BackStream, met hoofdkantoor in Amsterdam, biedt producten en diensten voor de contentmanagement markt, die eenvoudig en efficient middels het internet werken. BackStream levert software oplossingen voor onder andere de distributie, syndicatie, aggregatie, verrijking, indexering, tracking, tracing en billing van alle formaten content.

Met het nieuwste product van BackStream, de BackStream Content Management Solution 3.3, is BackStream de eerste Nederlandse leverancier die een content management software oplossing voor (inter)nationale marktspelers levert. Door het gebruik van de BackStream Content Management Solution 3.3. kunnen web development bedrijven snel content management systemen en onderhoudsfunctionaliteiten voor websites ontwikkelen. Daarnaast kunnen werknemers binnen bedrijven gemakkelijk zelf, via het internet, de content van hun site onderhouden.

BackStream levert de oplossing inmiddels voor de sites van onder andere Coca-Cola Nederland, Sociaal Economische Raad, Talkline, Giant, ClassicDriver, Hewlett Packard, LostBoys, Adcore, Valoris Nederland, Lectric, Bilderberg Hotels en Compaq.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie