Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plannen Adobe voor eBooks, Web en Cross-Media Publishing

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Adobe ontvouwt toekomstplannen voor eBooks, Web en Cross-Media Publishing Onderneming komt met tools ter ondersteuning van visie op Network Publishing

Amsterdam, 20 april 2001 - (Nasdaq: ADBE)- Adobe Systems Incorporated, toonaangevend op het gebied van Network Publishing, heeft haar strategische visie op het leveren van visueel rijke, gepersonaliseerde content vandaag met een aantal bekendmakingen aanzienlijk versterkt. Het idee achter de content van Adobe is dat deze altijd en overal beschikbaar is, op ieder apparaat.

"In de afgelopen zes maanden heeft Adobe grote vooruitgang geboekt als het er om gaat de visie op Network Publishing tot realiteit te maken," ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie