Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radiodocumentairefestival Grenzeloos Geluid 2001 Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Nederlandse Vereniging van journalisten
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Grenzeloos Geluid 2001:
Verleidelijke radio

Bijna zestig radiodocumentaires zijn te beluisteren tijdens het radiodocumentairefestival Grenzeloos Geluid 2001, van 20 tot en met 22 april in De Balie in Amsterdam. De reeks radiodocumentaires bestaat uit een selectie van de meest opvallende Nederlandstalige programma's van de afgelopen twee jaar en een aantal internationale prijswinnaars. Daarnaast biedt het festival openbare debatten, presentaties en workshops.
Grenzeloos Geluid staat in het teken van 'Verleidelijke Radio', waarmee de relatie van programmamakers tot hun publiek centraal wordt gesteld. De meest 'verleidelijke' Nederlandstalige documentaire van dit seizoen komt in aanmerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie