Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toelichting kwartaalresultaten Ericsson

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Toelichting kwartaalresultaten Ericsson

Rijen, 20 april 2001

Vanochtend publiceerde Ericsson de eerste-kwartaalcijfers over 2001. Het gehele persbericht is te vinden op de website: http://www.ericsson.com . Tegelijkertijd is er meer bekend geworden over het reeds ingezette efficiency-programma. Het personeelsbestand van Ericsson zal wereldwijd met 10.000 werknemers afnemen, waarvan ongeveer 5.000 van buiten Zweden.

Ook Nederland ervaren we de mindere omstandigheden in de telecomsector. Er breekt een nieuwe tijd aan in deze branche. Daarop moet Ericsson, als belangrijke speler in de telecommunicatie, inspelen. We zullen dan ook het reeds ingezette efficiency-programma blijven doorzetten. Voor Ericsson in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie