Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Drugsmoord

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 20-04-2001 Persbericht district Maastricht (J.v.K./ 12.15 uur) Doodslag Koffiemolenweg deel van reeks geweldplegingen

Op 20 januari 2001 werd een 24-jarige inwoner van Maastricht op de Koffiemolenweg op gewelddadige wijze om het leven gebracht bij een uit de hand gelopen drugstransactie. Het door een recherchebijstandsteam ingestelde onderzoek dat in nauwe samenwerking met de Belgische federale politie werd verricht, leidde met de aanhouding van drie verdachten tot de oplossing van dit misdrijf.
Daarbij bleef het echter niet. Uit het vervolgonderzoek bleek dit feit deel uit te maken van een serie geweldsmisdrijven gepleegd in het afgelopen half ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie