Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maatregelen voor doorstroom bussen en taxi's in Breda

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

20-04-2001

Maatregelen voor betere doorstroom van bussen en taxi's Om de doorstroming van busvervoer te verbeteren, plaatst de gemeente Breda in twee verkeerslichten een SICS (Selectief Inductief Communicatie Systeem). Dit systeem zorgt ervoor dat bussen vroeger worden gesignaleerd zodat verkeerslichten hier eerder op kunnen reageren. Daarnaast worden de taxistandplaatsen bij de Gedempte Haven en de Vismarkt aangepast. Deze vier projecten passen binnen het 'De Boer meerjaren-programma' waaraan rijk, provincie en gemeente samenwerken om stads- en streekvervoer beter te laten doorstromen. Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad op 26 april voor met deze projecten in te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie