Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Politie zoekt getuige

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 20-04-2001
Politieberichten van 20 april (07.00 - 13.00 uur)

Drachten: politie zoekt jongeman als getuige
In aansluiting op het politiebericht van woensdag 18 april (07.00 13.00) getiteld Drachten: ontuchtige handelingen, vraagt de politie aandacht voor het volgende.

Op dinsdag, 17 april jl omstreeks 14.00 uur, liep een mevrouw met haar hond over het schelpenpaadje tussen de Broekfinne in de wijk De Sanding en het natuurterrein waar later op die dag het misdrijf werd gepleegd. De vrouw liep met haar hond in de richting van de Broekfinne.

Op dat moment passeerde haar een jongeman op een donkerkleurige fiets. De jongen had een lange hengel bij zich. De jongen fietste in de richting van het natuurterrein. De jongen was netjes gekleed. Hij droeg een groenachtige jas en een donkerkleurige broek. Hij had stijl haar met een scheiding. De politie wil graag in contact komen met deze jongen. De jongen en andere getuigen kunnen zich melden op het algemene nummer van de politie Friesland, 0900 8844. Overigens bestaat het team dat de zaak in onderzoek heeft uit 12 medewerkers.

Wolsum: auto te water
Vrijdag omstreeks 06.40 uur reed een 33-jarige inwoner van Harlingen over de Jouswerderdyk. Hij werd verrast door het opvriezen van de weg en raakte in een flauwe bocht in de rechterberm. Na ongeveer 50 meter raakte hij via de linkerberm in de sloot. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Akkrum: inbraken
Tussen donderdag en vrijdag is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Kanadeeskestrjitte. Ontvreemd werd o.a. een computer met printer. Aangifte is gedaan door een 39-jarige inwoner van Akkrum. Bij een woning in dezelfde straat werd een camera ontvreemd. Aangifte is gedaan door een 58-jarige inwoner van Akkrum

Noordwolde: verlaten plaats ongeval
Donderdag omstreeks 16.30 uur stond een grijze Mitsubishi Carisma geparkeerd voor de woning van de eigenaar aan de Hellingstraat. Omstreeks dat tijdstip kwam een onbekende vrouw melden dat de auto zokuist was aangereden. De vrouw van de aangever, een 27-jarige inwoner van Noordwolde, is onmiddellijk polshoogte gaan nemen. Ze ontdekte een lange kras op de auto en een deuk in het rechter achterportier. De vrouw was in de commotie vergeten de naam van de vrouw te vragen, die de schade in eerste instantie meldde. Graag komt de politie in contact met de onbekende vrouwelijke getuige via het algemene nummer van de politie Friesland, telefoonnummer 0900 8844.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie