Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NeCeDo lanceert nieuwe website

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@necedo.nl)

Contactpersoon: Frans Stoele

NeCeDo lanceert nieuwe website

Datum: 20 APRIL 2001

WWW.NECEDO.NL

Capelle a/d IJssel, 20 april 2001

De geheel vernieuwde website van het Nederlands Centrum voor Dopingvraagstukken (NeCeDo) is vanaf heden operationeel. Doel van de website is het geven van betrouwbare informatie over doping voor zowel sporters, sportbonden of andere geïnteresseerden.

Op de site is informatie te vinden over uiteenlopende onderwerpen zoals bloedcontroles, het dienstenpakket van het NeCeDo en een NeCeDo-publicatieoverzicht. Natuurlijk is er ook plaats ingeruimd voor de Nederlandse vertaling van de dopinglijst van het Internationaal Olympisch Comité inclusief een lijst met toegestane geneesmiddelen gerangschikt per ziektebeeld, als ook voor het standaard dopingreglement. Tevens wordt er op de website aandacht besteed aan actuele onderwerpen, waarbij achtergronden van dergelijke berichten uitgebreid belicht zullen worden. In de 'Wist u dat'-rubriek wordt periodiek teruggekeken in de geschiedenis naar (inter)nationale opzienbarende gebeurtenissen met betrekking tot doping.

Het NeCeDo had sinds juli 1999 al een website, die als pilot fungeerde. Sinds die tijd is bekeken hoe informatie over de verschillende facetten van de 'dopingproblematiek' optimaal online kon worden aangeboden en op welke manier de bezoekers van de website van deze aangeboden informatie gebruik maakten. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe en overzichtelijke website waar ieder geïnteresseerde op eenvoudige wijze wordt voorzien van betrouwbare informatie over doping

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met Rens van Kleij, senior beleidsmedewerker van het NeCeDo, tel. 010-2010156.

NeCeDo (Nederlands Centrum voor dopingvraagstukken

Essebaan 17 c

2908 LJ

Capelle aan den Ijssel

Telefoon: 010 2010150reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie