Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waarborgcommissie verbaasd over initiatief makelaars

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WAARBORGCOM REGISTER-MAKELAAR

Waarborgcommissie verbaasd over initiatief makelaars

De Waarborgcommissie Register-Makelaar is verbaasd en teleurgesteld over de beslissing van makelaarsverenigingen NVM en LMV om te komen met een eigen certificeringsregeling makelaardij. 'Wij betreuren de keuze van deze organisaties om uit de Waarborgcommissie te treden en een eigen weg te gaan. Zij zetten hiermee de voet dwars hetgeen wij maatschappelijk onverantwoord achten. Het uittreden uit de Waarborgcommissie en het introduceren van een eigen certificeringsregeling leidt er toe dat er straks verschillende Register-Makelaars ontstaan. Hierdoor wordt de totstandkoming van één kwalitatief hoogwaardige, transparante en uniforme certificeringsregeling voor de hele branche ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie