Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructiewerkzaamheden in de gemeente Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Reconstructie Thorbeckelaan,
Hoofdland en Laan van Walburg

De gemeente heeft een plan ontwikkeld voor een grondige opknapbeurt van de Thorbeckelaan, het Hoofdland en de Laan van Walburg. In dit plan zijn onder andere vrijliggende fietspaden, uitritconstructies en een rotonde opgenomen. Basis van het plan is het Verkeerscirculatieplan en de landelijke aanpak Duurzaam Veilig.

Het reconstructieplan ligt van woensdag 18 april tot en met 16 mei 2001 ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis, Burgemeester de Bruïnelaan 45. Gedurende deze periode kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Deze kunt u sturen naar het

College van Burgemeester en Wethouders,
Postbus 15,
3330 AA Zwijndrecht.

Op donderdag 19 april aanstaande wordt voor omwonenden en belangstellenden een informatie- en inspraakavond georganiseerd over deze reconstructie. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het gemeentehuis, ingang Raadhuisplein 1.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie