Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Snelheidscontrole

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 20-04-2001
Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg 265 onder Nistelrode. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 3197 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 161 te hard te rijden. De hoogste snelheid was 121 km/u.

Op de Beatrixweg in Teefelen, waar 80 km/u gereden mag worden, werden donderdagavond 380 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 7 te hard. De hoogste snelheid was 104 km/u.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Heeswijk Dinther

Vrijdagmorgen is een 71-jarige man gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn fiets de Hoofdstraat in Heeswijk Dinther over. Een over de Hoofdstraat rijden auto, bestuurd door een 25-jarige man uit Berlicum, kon de man niet meer ontwijken. Het slachtoffer is met enkele botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Oss

Vrijdagmorgen is een 15-jarige jongen uit Oss aangehouden. De jongen had in de Passage in Oss een leeftijdgenoot eveneens uit Oss zover bekend zonder aanleiding in het gezicht gestompt. Het slachtoffer hield hier vermoedelijk een gebroken neus aan over.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Vrijdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een ongeval. Op de Havenstraat in Oss was de vrouw met haar auto in aanrijding gekomen met een bestelauto die juist de weg opdraaide en bestuurd werd door een 32-jarige man uit Helmond. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie