Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: Inbraak in kerk

Datum nieuwsfeit: 20-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 20 april 2001
16:18 vrijdag 20 april 2001

Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156


* Inbraak in kerk

RUINEN Afgelopen nacht is er ingebroken in de kerk aan de Netten. De daders zijn in de kerk gekomen door het forceren van een bovenlicht aan de achterzijde. In de kerk is alles doorzocht, waarbij enkele kastjes zijn opengebroken. Uit een potje van de zending is een bedrag van enkele tientjes gestolen.

Verder werd in Ruinen ook bij een school aan de Esweg en bij een clubgebouw aan de Neuzendijk ingebroken. Middels het forceren van ramen kwamen de daders binnen. Alles werd doorzocht, maar op voorhand wordt hier, behalve wat snoepgoed,
niets vermist.


* Winkeldiefstal

AALDEN Bij een winkel aan de Aelderstraat werd rond de middag een 15-jarige jongen uit Aalden betrapt bij het stelen van een potje Gel, ter waarde van bijna 8 gulden. De jongen is aangehouden en verhoord. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

DALEN Bij een winkel aan De Waag werd een 57-jarige inwoonster van Oosterhesselen betrapt bij het stelen van een Ossehaas, ter waarde van f 23,60. Andere goederen had ze wel afgerekend, maar het vlees niet. In overleg met justitie werd snelrecht toegepast en kreeg zij een boete van f 250,--.


* Doorrijden na een aanrijding

COEVORDEN Omstreeks 10.45 uur vanmorgen bemerkte een 21-jarige man uit Enschede dat zijn auto was aangereden. Hij had eerder vanmorgen zijn auto geparkeerd op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Spoorhavenstraat. Toen hij later terugkwam bleek het rechterachterportier, de dorpel en het spatbord behoorlijk ingedeukt te zijn. Gezien de sporen was dit ontstaan door een aanrijding met een andere auto. De dader was echter spoorloos. De politie in Coevorden is op zoek naar getuigen van dit voorval.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie