Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 21-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.55 uur
Winkeldieveggen aangehouden

DE BILT Vrijdagmiddag rond vijf uur werd een 20-jarige inwoonster uit Utrecht betrapt bij het stelen van goederen uit een winkel.aan de Looijdijk.
De vrouw had voor ongeveer 130 gulden aan levensmiddelen in haar tas gestopt. Bij de kassa rekende zij slechts enkele producten af. Door het winkelpersoneel is zij overgedragen aan de politie.

Na verhoor is de vrouw met een proces-verbaal heengezonden. Zij deed afstand van de gestolen waar.

Eerder in de middag werd in De Bilt een 40-jarige vrouw uit Groenekan aangehouden. De vrouw had voor ruim 25 gulden aan artikelen meegenomen uit een winkel aan de Hesseweg. Na verhoor van de vrouw op het politiebureau werd zij heengezonden met een proces-verbaal van 250 gulden.

Snelheidscontrole

DE BILT Tijdens een snelheidscontrole vrijdagmiddag op de Utrechtseweg werden 425 voertuigen gecontroleerd. Veertig bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 114 km/h op een weg waar 80 km/h mag worden gereden.
Alle overtreders kregen een proces-verbaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie