Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centrale Training Nederlandse Powerliftingbond

Datum nieuwsfeit: 21-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Aan : nieuwsmedia
Van : Nederlandse Powerliftingbond
Betreft : centrale-training Nederlandse selectie powerliften Datum : 18 april 2001

Uitnodiging Centrale Training

Hierbij delen wij u mede dat er voor zaterdag 21 april aanstaande een centrale-training gepland staat voor de nationale selecties ( heren, dames en junioren ) powerliften van Nederland, ter voorbereiding op de komende internationale wedstrijden. Deze centrale-trainingen zullen onder leiding staan van de twee nationale bondscoaches, Ferry van der Meulen en Cor Jansen van Jorksveld, welke tevens beschikbaar zijn op deze dag voor nadere informatie over de centrale training, trainingsmethoden, wedstrijdprogramma's, etc. Op deze centrale-training zullen diverse atleten aanwezig zijn van de heren A-selectie, heren B-selectie, dames-selectie en de junioren-selectie. De training zal plaatsvinden in het sportcentrum van S.S.S. Alkmaar, gelegen aan de Tesselschade-straat 1a te Alkmaar, aanvang van deze training 14.00 uur, en zal duren tot circa 16.30 uur. Op de centrale-training zal tevens de voorzitter van de Nederlandse Powerliftingbond, Henk Keizer aanwezig zijn voor nadere informatie en eventuele uitleg, alsmede zullen er informatie-mappen beschikbaar zijn voor leden van de pers. Sinds de tachtiger jaren kan Nederland zich beroepen op meer dan 50 Wereldtitels en meer dan 40 Europese titels in de powerliftingsport en ook op het Olympisch vlak ( Paralympics ) heeft Nederland zijn sporen verdiend.
De centrale-training is uitsluitend toegankelijk voor atleten en genodigden. Een klein bondje, met veel, heel veel in zijn mars.

C.M.Damen
PR & Promotie Nederlandse Powerliftingbond
Nicolaas Maeskade 18
2251 XV Voorschoten
tel. 071-5610946
fax 071-5612222
mobiel 0651-144058
e-mail (obelix1@planet.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie