Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Workshop flirten door Peta Heskell in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 21-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
for ; Wed, 14 Mar 2001 12:20:57 -0500 Message-Id: <4.3.2.7.0.20010314121517.07b64f00@mail.nieuwsbank.nl> X-Sender: (frans.pressin@mail.nieuwsbank.nl) X-Mailer: QUALCOMM Windows Eudora Version 4.3.2 Date: Wed, 14 Mar 2001 12:15:17 +0100 To: (dienst@nieuwsbank.nl) From: Arjan van der Knaap (by way of Redactie Nieuwsbank ) Subject: Persbericht flirtspecialiste Peta Heskell Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"


Persbericht 14 maart 2001

Flirting weekeinde 21-22 april in Amsterdam

Flirtcoach Peta Heskell naar Nederland

De koningin van het flirten komt weer naar Nederland. In het weekeinde van 21-22 april verzorgt Peta Heskell een workshop in het flirten in Amsterdam. In Groot-Brittannië verwierf zij al nationale bekendheid met haar workshops voor het verbeteren van omgangsvormen. Vorig jaar namen mannen en vrouwen uit Nederland, Duitsland,België en het Verenigd Koninkrijk deel aan de eerste Amsterdamse workshop van Heskell.

Onlangs verklaarde een Franse auteur dat Nederlandse mannen weliswaar sexy zijn, maar weinig flirten. "Daarmee doen ze zichzelf tekort", aldus Heskell. "Flirten heeft alles te maken met jezelf zijn. Door schik hebben in het leven en uitstralen wie je bent, kun je andere mensen een goed gevoel geven waardoor ze zich tot jou aangetrokken voelen." Flirten is volgens niet alleen zinvol voor de vrijgezel. Het houdt ook bestaande relaties levendig en het is goed voor de carrière. "Wie zich goed voelt en tevreden is over zichzelf heeft een positieve invloed op anderen. Als iemand het naar zijn zin heeft, staat hij meer open voor suggesties en veranderingen."' In het Flirtweekeinde leert Heskell kandidaten op een ontspannen manier om te gaan met anderen. Er wordt geoefend in het aangaan van informele gesprekken en het tonen van interesse door het stellen van vragen. De deelnemers leren ook om te gaan met afwijzingen door die als een positieve ervaring te interpreteren. Een specialist in Zuidamerikaans dansen helpt hen van hun schroom om te dansen af en laat zien hoe je je losser kunt presenteren. Heskell laat de deelnemers ook ervaren hoe belangrijk de invloed van het gebruik van de stem is. In groepsdiscussies wordt aandacht besteed aan de persoonlijke belemmeringen van de deelnemers. Het doel is volgens Heskell om jezelf te zijn en te ontdekken hoe plezierig dat is. Dat is het beste uitgangspunt om ontspannen contacten te leggen met andere mensen en te ontdekken hoe interessant die kunnen zijn. "Het is mijn missie om mensen meer te laten zijn wie ze werkelijk zijn en hun beste zelf te ontdekken", aldus Heskell. "Je beste zelf is als een kern van staal. Als die in tact is en we weten dat we oké zijn, dan zijn we in staat om open te zijn en ons kwetsbaar open te stellen door ons te uiten zonder angst voor afwijzing. Je kern blijft in tact en onkwetsbaar, wat mensen ook zeggen.Goede flirters weten hoe ze dit van nature moeten doen. Ik leer mensen niet hoe ze moeten flirten, maar ik help hen hun natuurlijke flirtgedrag te ontdekken en ontplooien." Vorig jaar verscheen Peta Heskell in het televisieprogramma "Ouwe Jongens" van Paul de Leeuw en Hans Kesting en een documentaire van RTL 5. Er werd aandacht besteed workshops in De Telegraaf, de Volkkrant en Opzij. Meer informatie over Heskell, haar workshops en haar boek Flirt Coach is te vinden op de website www.flirtcoach.com. Geïnteresseerden kunnen nadere informatie aanvragen via (dutchflirt@flirtcoach.com) of (070) 370 1241 (vanaf 16/3).


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie