Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 22-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 22-04-2001 Persbericht district Kerkrade
Zondag 22 april 2001

District Kerkrade

Kerkrade - Aanhouding na vernieling

Op zaterdagmiddag, omstreeks 13.30 uur werd in de Tulpenstraat een 34 jarige inwoner van Kerkrade aangehouden. De verdachte had even tevoren zonder aanleiding een aantal vernielingen gepleegd. Zo werden op de Kaalheidersteenweg door hem twee voertuigen die voor een woning stonden geparkeerd bekrast en werd er van een de spiegel afgebroken. Ook werden planten uit de grond gerukt en op een van de voertuigen gegooid.

Door de gewaarschuwde politie werd de man in de Tulpenstraat aangehouden. De verdachte, die onder invloed van alcohol verkeerde, pleegde bij zijn aanhouding verzet. Hij werd ter ontnuchtering en voor het opmaken van proces verbaal ingesloten.

Kerkrade - Aanhouding

In het Roda JC- Stadion werd zaterdagavond omstreeks 19.00 uur een 23 jarige inwoonster van Brunssum aangehouden. De vrouw bleek tijdens het betreden van het stadion in het bezit te zijn van een busje traangas. Zij werd aangehouden en in het kader van snelrecht een transactie van 500 gulden aangeboden.

Het traangas werd in beslag genomen

Gulpen - Aanhouding ter zake aanranding

In een zwembad gelegen aan de Landsraderweg in Gulpen werd op zaterdagmiddag omstreeks 16.45 uur een 18 jarige man uit Luik aangehouden. De man werd aangehouden van wege het feit dat hij in het zwembad twee meisjes onzedelijk had betast. Na zijn aanhouding werd de man overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek werd ingesloten.

Landgraaf - Aanhoudingen ter zake vernieling

In de nacht van zaterdag op zondag werden in Op de Heugden in Landgraaf twee inwoners van Landgraaf van 15 en 16 jaar en een 19 jarige Kerkradenaar aangehouden. Het drietal vond het nodig om Op de Heugden een afvalbak te vernielen. Ook vernielden de drie knapen een fiets. Door getuigen werd een en ander gezien en de politie gewaarschuwd.

Landgraaf - Auto gestolen

Zaterdagmiddag werd tussen 15.00 en 17.00 uur ten nadele van een 49 jarige inwoner van Landgraaf van uit de Cortenbachstraat in Landgraaf een blauwe Opel Astra met kenteken RS-PJ-87 gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie