Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-04-2001 Mediaberichten 22 april (13.30 uur)

HERKENBOSCH Verkeersgewonden 2
HERKENBOSCH Bij het eenzijdig verkeersongeval zaterdagmiddag op de Meinweg zijn een 19-jarige jongeman uit Roermond en een vrouwelijke inwoonster van Roermond (leeftijd vooralsnog onbekend) gewond geraakt. De politie heeft het tweetal nog niet kunnen horen gezien hun gezondheidstoestand. Het vrouwelijk slachtoffer werd met onbekend letsel per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. De jongeman werd met enkele botbreuken per ambulance naar het Roermondse ziekenhuis vervoerd en daar meteen geopereerd. Volgens de politie is de auto waarin het tweetal zat door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De auto raakte zwaar beschadigd. De politie stelt een nader onderzoek in.

VENLO Bedreiging en mishandeling
VENLO De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van een nog onbekende jongeman die zaterdagmiddag op de Professor Gelissensingel een 47-jarige vrouw uit Venlo alsmede enkele mannen heeft bedreigd. Een van de mannen voorbijgangers die de bedreigde vrouw te hulp schoten werd tevens geslagen door de verdachte. De vrouw werd al fietsend over de Maasbrug zonder enige aanleiding door de verdachte uitgescholden en bedreigd. Het slachtoffer zocht steun bij vier voorbijfietsende mannen die ze kreeg. Hierop werd het vijftal onder de brug op de Professor Gelissensingel door de verdachte bedreigd met onder meer een lange paal die langs de weg stond. Uiteindelijk wisten de vrouw en de vier mannen aan de verdachte te ontkomen. De verdachte was vergezeld van een andere jongeman en ze zaten gezamenlijk op 1 fiets. De verdachte is circa 20 jaar, smal postuur en ongeveer 1.80 meter lang, lange blonde haren in een staart gedragen en hij droeg een zwart/beige baseballpet. Hij droeg een zwarte/beige korte lederen jas en een blauwe spijkerbroek. Hij sprak hoog Hollands en hij had een piercing in zijn tong. De personalia van de vier mannen zijn bij de politie bekend. De politie stelt een nader onderzoek in en zoekt eventuele getuigen van dit incident: 0900-8844 (30 ct./min.)

WEERT Aanhouding inbreker
WEERT De Weerter politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige inwoner van die plaats op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in de Muntpassage. Een politiepatrouille arresteerde de verdachte in de passage na een melding. De agenten zagen ter plaatse dat van de toegangsdeur tot de winkelpassage een ruit was vernield. Bij een tabakszaak in de passage werd de verdachte met bloedende handen aangetroffen. De verdachte werd ingesloten in een politiecel ten behoeve van het verdere onderzoek.

MELDERSLO Verkeersgewonden
MELDERSLO Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Broekhuizerdijk zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Het gaat om de twee opzittenden van een bromfiets waarvan de bestuurster door onbekende oorzaak tegen een boom botste. Het betreft twee meisjes uit Horst in de leeftijd van 16 en 17 jaar. De 17-jrige bestuurster werd met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

BLERICK Vrachtwagens vernield
BLERICK In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden op een parkeerterrein aan de Columbusweg dekzeilen van 18 vrachtwagens kapotgesneden. Uit geen enkele vrachtwagen wordt vooralsnog iets vermist. In de dekzeilen van de vrachtautos van diverse transportondernemingen werden zogenaamde kijkgaten gemaakt. In sommige ladingen werd gezocht maar niets bleek te zijn ontvreemd. Het is niet bekend hoe groot de schade is die ontstond.

WEERT Gewonde bij brand
WEERT Een 40-jarige man uit Weert heeft afgelopen nacht ernstige brandwonden opgelopen bij een binnenbrand in zijn woning aan de Wilhelminastraat. De man is opgenomen in het ziekenhuis, over zijn toestand is momenteel niets bekend. De politie sluit niet uit dat de man gewond is geraakt door een steekvlam. Vermoedelijk is de vlam in een fritespan geslagen en heeft het slachtoffer geprobeerd dit te willen doven. Mogelijk heeft hierbij een ruit ingeslagen waarna er zuurstof bij het vuur kwam en er een steekvlam is ontstaan. In de keuken ontstond behoorlijke schade. De brandweer is ter plaatse geweest en heeft de brand geblust.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie